Entrades

Cap de setmana de convocatòries reivindicatives

La situació política continua molt complicada i aquest cap de setmana tenim un munt convocatòries reivindicatives. Us posem aquí les més importants.

  • Continua la lluita de les pensions. Dissabte 14 d’abril. Pl Urquinaona, 11h
  • 14 d’abril: dia de la República. Múltiples convocatòries:  10,30 h a l’avinguda Borbó amb la ja tradicional cercavila que fa la Taula Unitària per la República. Si voleu anar més a prop, el veïns i veïnes de Nou Barris ens proposen anar a la Pl. Virrei Amat per acabar la marxa a la Pl. de la República de Nou Barris.

 

 

  • Diversitat i Escola Inclusiva. Dissabte 14 d’abril a l’escola Can Fabra. Un dels molts actes que s’han convocat aquestes darreres setmanes en la lluita per una educació de qualitat.
  • Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió us volem a casa. Diumenge 15 12,30h Pl. Espanya de Barcelona.

Com a entitat veïnal del barri, ens hi adherim a totes aquestes reivindicacions!

Per acabar us convidem a visionar el vídeo La Justicia Gallardón. Cada día más injusta. Va ser publicat l’any 2014, però va ser premonitori i està de plena actualitat, perquè ja avançava el que passaria amb la Llei “mordassa” que es va aprovar més tard.

 

Comments are closed.