Entrades

Col·lapse als serveis d’urgències d’alguns hospitals

Marcela Güell, portaveu de sanitat de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) ha exigit aquest dijous en roda de premsa “solucions immediates” al col·lapse serveis d’urgències dels principals hospitals públics de Barcelona: l’Hospital de la Vall d’Hebron, el del Mar, el Sant Pau i el Clínic. “No qüestionem l’assistència, que és molt bona, sinó les condicions ja que no és normal que hi hagi malalts que esperen més de 24 hores per un llit”, ha dit la portaveu.

La coordinadora d’entitats SAP Muntanya ja va avisar que els serveis d’alguns hospitals es trobaven bloquejats i que la situació empitjoraria si no es feia res al respecte. No han obtingut cap resposta per part de la conselleria i és per aquest motiu que han decidit fer arribar una queixa al Síndic de Greuges i a la Síndica de Barcelona. També s’han adreçat a l’Ajuntament de Barcelona i a tots els grups parlamentaris per tal de fer-los coneixedors de la situació.Com a veïns i veïnes ens sumem  a la declaracions de la portaveu de Sanitat de la FAVB:

“No som nosaltres qui hem de trobar la solució, són ells, i si no la saben trobar que dimiteixin”.

Llegiu la noticia completa a El diari de Sanitat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>