Entrades

El dret dels infants i adolescents a la ciutat. Millorem el nostre espai públic

 

L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència han organitzat el passat dijous 15 de desembre la jornada ‘El dret dels infants i adolescents a la ciutat’. Més de 300 ciutadans i professionals del món de l’educació han participat dels debats, els tallers i les xerrades sobre la necessitat d’adequar l’espai públic de Barcelona als drets d’aquest col·lectiu.

Amb l’objectiu d’incloure el pensament dels infants en la política, la jornada ha posat de manifest que atendre les demandes específiques dels nens i nenes suposa abordar els grans reptes de ciutat, de manera que tota la ciutadania en sortiria beneficiada. Però per poder donar-hi resposta, pedagogs, urbanistes i experts en infància i espai públic creuen que és imprescindible que es despleguin una sèrie d’estratègies de forma coordinada.

Us convido a llegir l’article de Crític Cinc idees per incloure el pensament dels infants en la política  per aprofundir en el tema. També imprescindible l’entrevista de Carles Capdevila al pedagog Francesco Tonucci  per saber com transformar l’espai públic per créixer i viure-hi millor la infància i l’adolescència a la nostra ciutat. 

Comments are closed.