Entrades

Debat: Salvem la Sanitat Pública!!

Llegim al blog de l’AVV Joan Maragall del Guinardó que aquesta entitat col·labora en l’organització d’un debat amb El Garrofer que ens afecta molt directament. Com està la Sanitat Pública? Què passa que els CAPS no tenen capacitat per atendre degudament a la població? Com és que el personal dels CAPS, des del professionals de la medicina fins a les netejadores i personal auxiliar van tant de bòlit i a pesar del seu esforç patim deficiències greus en l’atenció a la nostra salut?

Quan? Dilluns 19 d’octubre, a les 19 h

On?  Casal Mas Guinardó, Pl. Salvador Riera, 2

En aquesta xerrada debat es tractaran temes com les deficiències de l’Atenció Primària, les dificultats dels metges de família per atendre bé als seus pacients, la falta de personal, l’excés de burocràcia, els CAP’s tancats, les lluites veïnals, els rastrejadors, les obres als grans hospitals i com les empreses privades guanyen terreny al sistema públic.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

A causa de les mesures que cal adoptar per la preservació de la salut dels assistents es recomana la preinscripció prèvia. D’aquesta manera facilitarem l’accés a la sala. Pitgeu l’enllaç.

Comments are closed.