Entrades

#DefensemBloc17

Ara mateix a Horta hi ha el risc que l’emblemàtic edifici de la plaça Eivissa número 17 acabi venent-se a un particular per fer-hi pisos. Per això, una catorzena d’entitats socials, culturals i veïnals han format la plataforma #DefensemBloc17 i en rep el suport d’una vintena  més. Els integrants reclamen solucions a l’Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat perquè protegeixin el bloc i el cedeixin a les associacions.

Actualment l’edifici de la plaça Eivissa és un punt de trobada de tot el moviment associacionista del barri i s’ha de preservar, perquè no en tenim cap més. En una conferencia de premsa celebrada a la FAVB aquest dimarts 5 de desembre aquesta plataforma ha manifestat el següent:

El bloc 17 acull des de fa molts anys els diables, caus, esplais…molts tenen tot el seu patrimoni a l’edifici i per això exigim a l’administració que salvaguardi l’espai i el cedeixi a les entitats del barri”. La plataforma considera que la presència de les entitats a l’edifici des del 1988 dona encara més legitimitat a la seva reivindicació. 

Les entitats d’Horta portem des del setembre passat mobilitzant-nos per evitar perdre un dels pocs equipaments per a joves del barri i ara hem decidit alçar la veu perquè el cas del Bloc17 és un problema de ciutat. 

Des d’aquí tot el nostre suport!

 

Comments are closed.