Entrades

Un dret com una casa!

Com bé ens il·lustra el vídeo que veureu més avall, cal treballar en tots els àmbits perquè prevalgui la funció social de l’habitatge per sobre del dret a la propietat privada. Com AVV, pertanyem a la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), i la FAVB forma part tant del Consell de l’Habitatge Social i de la seva Permanent, com també és part del grup promotor del Sindicat de Llogateres i Llogateres que té com l’objectiu de protegir el dret al lloguer com un règim de tinença assequible, estable, segur i digne, i alhora, reivindicar de manera col·lectiva els seus drets i incidir en tots els àmbits administratius i de govern.

Som interlocutors davant de les administracions de les problemàtiques que sorgeixen en els barris al voltant del dret a l’habitatge. La pèrdua de de casa teva, els desnonaments, tenen greus conseqüències per a la salut mental i física.

Des de la FAVB i totes les AVV defensem el dret de les veïnes a continuar vivint al barri on han fet la seva vida o on l’estan construint. Exigim que les administracions intervinguin per garantir que aquest dret fonamental no sigui segrestat per les pràctiques especuladores dels fons inversors de tota mena.

En aquest enllaç podreu accedir-hi a la Guia de serveis i ajuts a l’habitatge de Barcelona on trobareu informació útil sobre ajuts i subvencions. Les oficines són una porta única a tots els serveis d’habitatge a la ciutat de Barcelona, ja siguin impulsats per l’Ajuntament de Barcelona o el Consorci de l’Habitatge de Barcelona, que està format per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>