Entrades

El Projecte Radars arriba a Horta

RADARS és una xarxa de prevenció que té l’objectiu de garantir el benestar de les persones grans, reduint la seva solitud i el risc d’exclusió social, amb la complicitat del seu l’entorn.

Aquesta iniciativa, va néixer al barri del camp d’en Grassot-Gràcia Nova davant el creixent nombre de persones grans en risc d’aïllament i combina la seva capacitat d’acció amb Serveis Socials i la participació activa de les entitats,  els veïns i les veïnes i la comunitat en general. Els bons resultats del projecte han comportat que Radars esdevingui un projecte de ciutat, present a tots els districtes i en funcionament en un total de 35 barris. Ara arribarà a Horta.

El lloc on es farà la reunió  amb les persones voluntàries interessades serà al Casal de Gent Gran d’ Horta a les 17:30 de la tarda , el dijous 15 de març.

Si vols participar-hi, posa’t en contacte a través del correu electrònic radarsgentgran@bcn.cat o del telèfon 932 565 342. Hi ha diferents activitats en què pots col·laborar!  Trobareu més informació en aquesta web

Entre totes, fem un barri més humà i més solidari.

 

 

Comments are closed.