Entrades

Entitats d’Horta premiades enguany

El passat 30 de novembre es van lliurar, un any més, els XXXI premis Horta-Guinardó amb què el Districte ha volgut reconèixer les persones, entitats o col·lectius que dia a dia fan una tasca de dinamització i millora de la vida ciutadana, sociocultural i cívica. 

Enguany, una de les guardonades ha estat una persona molt estimada per tots nosaltres, Maria Rosa Graell,  pel seu compromís ferm amb l’associació de veïns i veïnes i el barri d’Horta, fundada l’any 1973, que l’ha portat a promoure el moviment veïnal i a ser present en moltes lluites, així com la seva constància i tenacitat en la defensa de tot mena de reivindicacions socials per tal d’aconseguir millorar la vida al barri i al districte. Ha estat present a l’associació des de l’any 1980, va ser escollida Presidenta de l’entitat l’any 1993 i actualment és la seva Vice-presidenta.

L’altre guardonat d’Horta ha estat la Federació de comerç Cor d’Horta i Mercat, per la seva implicació en la promoció de la vida associativa del barri, la recuperació de festes i tradicions, l’animació sòcio-cultural i l’economia del barri. També pel seu comerç solidari i cooperació amb les entitats del barri.

El mateix dia, però en un altre espai, es van lliurar les Medalles d’Honor 2017 a persones i entitats implicades amb la ciutat de Barcelona. Entre els guardonats, una altre entitat del barri:

La Xarxa educativa 0-18 d’Escola Pública d’Horta-Guinardó, per la seva trajectòria i la seva aportació a l’associacionisme, a la defensa de la qualitat educativa i a l’impuls de l’escola pública. La Xarxa està formada per tots els directors i directores dels centres públics del districte que s’han adherit a la Xarxa, en representació de tota la comunitat educativa del seu centre, i s’organitza en Comissions de treball, una Permanent i el Plenari.

Comments are closed.