Entrades

FaPaC: Matrícula a la Pública

La FaPaC ens convida el proper dimarts 20 de març, a les 18.00 de la tarda, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, a la presentació pública de la campanya MATRÍCULA A LA PÚBLICA amb la qual volen animar les famílies de tot Catalunya a matricular els seus fills i filles a l’escola pública com a millor opció, coincidint amb el període de preinscripcions escolars del 13 al 24 d’abril.
 
L’acte de presentació de la campanya serà públic i al carrer per fer visible la necessitat de promoure els centres educatius públics i, alhora, subratllar la inacció de l’administració per impulsar durant aquestes dates accions en aquest sentit. Tindrà com a eix central la projecció d’un vídeo realitzat per posar de relleu els valors de les escoles públiques i els professionals que hi treballen, i animar el conjunt de la ciutadania a considerar la pública com a millor opció. El vídeo será distribuït per xarxes socials i es farà arribar a les més de 2.300 AMPA federades de Catalunya.

L’acte será conduït per Roger Palà, periodista del diari Crític, i intervindran Belén Tascón i Xènia Amorós, presidenta i vicepresidenta de la FaPaC, Dan Crosas, pare de l’AFA Escola Baldiri Reixac, Rosa Cañadell, exportaveu d’USTEC-STEs, Mònica Glaenzel, actriu i mare d’escola pública, Empar Moliner, escriptora i mare d’escola pública. La cloenda anirà a càrrec de la cantant Lídia Pujol i del grup musical Xiula.

 

Comments are closed.