Entrades

L’estat dels paviments dels carrers a Horta

 
L’estat del paviments als carrers del nostre barri ja molts anys que és lamentable. Ho podeu comprovar en una petita mostra de fotografies al final d’aquest post. No només és l’estat del paviment, també hi ha nombrosos elements que impedeixen el pas dels ciutadans.
 
Des de l’AVV d’Horta hem fet nombroses reclamacions als diferents Consells de Barri, sense gaire resultat. És cert que els recursos són limitats i que a Horta s’han invertit en la superilla, però hem de recordar que es tracta d’un problema de salut pública si la incidència és alta en barris amb alta prevalença de gent gran pel risc implícit de caigudes.  I per això és urgent el seu arranjament.
 
Si teniu bones fotos de paviments del barri que dificulten el pas dels vianants o que poden resultar un perill per a la salut, podeu enviar-les al correu de l’Associació: avvhorta@avvhorta.org
 
Us convidem també a fer una ullada en aquest enllaç a una completa Guia de paviments de l’Ajuntament de Barcelona on es diu que el paviment és un dels elements fonamentals en la definició del paisatge urbà. Des del punt de vista formal, els carrers, els edificis i el pla de terra conformen el marc identitari de la ciutat.
 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Comments are closed.