Entrades

Parlem d’educació

Avui tenim dos temes: el patis escolars i el bullying

Pati de l’escola Mare Nostrum, l’única escola pública d’Horta

Barcelona ha recuperat aquest mes d’octubre l’activitat Patis Escolars Oberts al Barri, després que el curs passat no es pogués desenvolupar per la pandèmia.  Durant els períodes de vacances escolars, obrirà un dels patis per cadascun dels districtes, també amb horaris de matí i tarda.

Escola Mare Nostrum (Pg. Valldaura, 12): Diumenges d’11 a 14 h.

Aquesta iniciativa obre a la ciutadania els patis escolars durant els caps de setmana. Cada pati compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos i vetlla pel bon ús de les instal·lacions.

L’assetjament escolar entre iguals preocupa a tota la comunitat educativa i a la nostra societat. Aquest assetjament pot tenir diferents orígens: físic, psicològic, sexual, sociocultural,…. Es pot manifestar dins del centre educatiu (aula, passadissos, pati,…) o fora del centre educatiu (carrer, parc,…). Però també es pot manifestar virtualment.

Des de la FAVB d’educació proposem a les famílies que tinguin cura de les conductes dels seus fills i les seves filles que estan en edat escolar qualsevol sospita d’un possible bullying s’ha de comunicar immediatament al seu centre educatiu i activar tots els protocols i alarmes.

Consulteu el Protocol de prevenció, detecció i intervenció davant l’assetjament i el ciberassetjament entre iguals, del Consorci d’Educació de Barcelona

Comments are closed.