Entrades

Mobilitzacions i propostes post Covid-19

La Coordinadora de Residències 5+1 fa la proposta que podreu llegir en el nostre post anterior Per donar visibilitat pública i fer pressió, han convocat una concentració: Pl. Sant Jaume a les 9 hores del dimarts dia 16 de juny. Aquest dia es reuneix el Govern i volen estar a la plaça quan arribin el Consellers i demanar que els rebi el President per fer-li entrega d’una copia de la Proposta. Convocaran a la premsa, per que tingui mes ressò, ja que aquest dia es reuneix el Govern i volem estar a la plaça quan arribin el Consellers.

A través de la FAVB també us fem arribar aquestes altres reivindicacions:
 
La Taula Veïnal Metropolitana demana solucions per a la plantilla de Nissan i un pla d’industrialització de futur. Llegiu l’enllaç
La FAVB expressa tot el nostre suport i solidaritat amb les treballadores i treballadors afectats, i en la defensa dels llocs de treball, a més demana a les administracions un pla industrial de futur no només per al sector de l’automòbil, que s’ha de transformar també per la crisi climàtica, sinó també una mirada integral i de llarg recorregut cap al sector industrial que aposti per la innovació i l’ocupació en condicionals laborals dignes per al nostre veïnat.
 
Habitatges buits en plena crisi. Llegiu el comunicat de la FAVB aquí
El sector no pensa abandonar la “gallina dels ous d’or” i prefereix pisos buits uns mesos, o en el límit legal, abans que tornar al mercat residencial clàssic de lloguers per a 5 o 7 anys, o a un acord perquè acullin famílies vulnerables.

El contracte a Ferrovial i la continuïtat del saqueig a la sanitat pública. És clamorosa la necessitat d’una rectificació. Cal enfortir i dotar d’una organització coherent els sistemes públics de salut i d’atenció. Tot el contrari de privatitzar serveis com l’esmentat. Exigim la revocació d’aquest contracte escandalós i la provisió dels recursos necessaris al servei d’Atenció Primària. Llegiu l’article complet aquí

 

Comments are closed.