Entrades

Nou projecte amb alumnes de 4t d’ESO

Un any més, un grup de joves adolescents faran el seu projecte de recerca d’aprenentatge-servei a la nostra entitat. Són sis alumnes de 4t d’ESO del centre educatiu La Salle Horta: en Pablo García, Mirea González,  Mireia Olivar, Joel Martínez, Eva Piñeiro i Paula Badenas. El 19 de desembre hem tingut la primera reunió amb ells i la seva tutora, Glòria Illa, per comentar els diferents aspectes del projecte d’enguany que gira entorn d’aquesta pregunta: 

Quins són els temes que més preocupen als veïns i les veïnes d’Horta?

Es tracta de promoure un treball que proporcioni un aprenentatge a l’alumnat i de l’altra un servei a la seva comunitat. Pensem que aquest treball pot aportar als alumnes i les alumnes un coneixement proper del que és una AVV i del seu valor per a la ciutadania així com prendre consciència real de la utilitat social de la tasca realitzada. Amb la seva participació activa, els nois i les noies aportaran a l’AVV un treball de camp realitzant una enquesta a la ciutadania, veïns i veïnes que viuen i/o treballen a Horta i una posterior tasca reflexiva sobre els resultats, aportant la seva mirada sobre la qüestió i propostes de millora de l’AVV.

En aquesta primera trobada aquest joves estudiants ens han demostrat ja la seva capacitat d’autonomia i iniciativa en l’organització del seu treball individual.  Si els veieu a les portes del mercat, del CAP, de la Pl. Bacardí i altres indrets del barri, no dubteu a contestar l’enquesta perquè ens ajudarà molt a organitzar el nostre treball. Recordeu que la participació és un tema clau per al món associatiu, ja que representa un dels seus valors principals.

 

Comments are closed.