Entrades

Nou servei Endolla Barcelona

Endolla Barcelona forma part del compromís de la ciutat en la lluita contra l’emergència climàtica impulsant i desenvolupant la xarxa municipal de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

A Horta-Guinardó hi ha 5 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics:

  • Carrer Lisboa, 9 (Horta): Superfície / Motos
  • Carrer Arquitecte Moragas, 31 (Vall d’Hebron): Superfície / Motos
  • Passeig de la Vall d’Hebron, 138-176 (Vall d’Hebron): Aparcament / Cotxes
  • Carrer Mas Casanovas, 69 (Guinardó): Superfície / Cotxe
  • Carrer Marina, 345 (Baix Guinardó): Aparcament / Cotxes i motos

Clica aquí si vols saber con funciona  Hi trobaràs tota la informació relativa a la xarxa, i un mapa interactiu que mostra la ubicació de tots els punts i la seva disponibilitat en temps real, així com el número i tipus d’endoll que hi ha.

Segons que informa el Consistori, Barcelona ha invertit 3,8 milions d’euros en la xarxa de recàrrega, ha subministrat energia per 10,7 milions de quilòmetres sense emissions, i en els propers quatre anys invertirà 2,6 milions d’euros més, per crear cent nous punts de recàrrega als aparcaments subterranis i triplicar els punts de càrrega ràpida a la via pública, passant dels vint actuals a seixanta.

Aquesta tardor està previst que la l’app de mobilitat Smou  integrari la pròpia gestió dels punts, i permetrà iniciar la recàrrega des del mòbil i reservar els punts situats al carrer sense necessitat d’operar amb targeta.

Comments are closed.