Entrades

Preinscripció escoles bressol municipals

Podeu fer la preinscripció telemática fins el 14 de maig al  en aquest enllaç de l’Ajuntament de Barcelona. També es pot fer presencialment al centre educatiu. Com a novetat, les famílies únicament hauran d’aportar la documentació que l’Ajuntament no pugui comprovar directament amb el padró.

El proper curs obriran les seves portes tres noves escoles bressol: l’EBM Canòdrom, al Congrés; l’EBM Encants, a la Sagrada Família, i a partir del gener, l’EBM Aurora, al Raval. Al districte d’Horta Guinardó no se n’obrirà cap de nova. Amb aquest augment, Barcelona arriba als 101 centres, que oferiran 8.411 places, 217 més que en el curs anterior. L’esforç és important però encara és insuficient ja que la demanda d’escoles bressol municipals és molt elevada i sempre queden moltes sol·licituds sense atendre.

Pel que fa a la tarifació l’Ajuntament ha canviat el barem i actualment es fa segons la renda de les famílies. El nou sistema té 10 nivells de preus. Podeu consultar les tarifes en aquest simulador de preus públics amb tarifació social per al curs escolar 2018-2019

Finalment, pel que fa a la seva qualitat, durant un any centenars de professionals i membres de la comunitat educativa de Barcelona han debatut sobre com actualitzar i continuar potenciant l’alta qualitat del sistema d’escoles bressol municipals. Podeu llegir l’informe Impulsem petita infància 0-3 en l’enllaç precedent.

Comments are closed.