Entrades

Preinscripcions a l’escola

El departament d’Ensenyament ha anunciat, a través de la seva pàgina web, que el procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà “a finals de la primera setmana o la segona d’abril. Habitualment aquest procés s’obria a finals de març. Té aquest fet a veure amb la proposta inclusió d’una casella als formularis de preinscripció per aquells pares que desitjin l’escolarització en castellà del seu fill? 

Segons el breu comunicat del departament, el canvi es deu a una “demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa”. “Aquest endarreriment facilitarà que un 18major nombre d’alumnes nouvinguts o que es trobin situacions de canvis, per exemple de domicili, puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària”, diu la nota. 

Us recomanem veure el vídeo següent, signat per les comunitats educatives de les  Escoles Públiques d’Infantil i Primària de Badalona i és un catàleg d’aquells valors compartits com la coeducació, la solidaritat el respecte o la responsabilitat per posar uns exemples, i que fonamenten la pràctica educativa de cada centre, independentment de les seves particularitats.

Pensem que és un bon moment per recordar al conjunt de la societat que les nostres comunitats generen cooperació, col•laboració i confiança, elements imprescindibles per tal que la relació escola – família – societat funcioni en la mateixa direcció.

 

Comments are closed.