Entrades

Projecte Aprenentatge-servei alumnes 4t ESO

En començar el curs, a l’octubre de 2016, vam contactar amb la Gloria, tutora d’un grup de 4t d’ESO de la Salle Horta per iniciar la col·laboració en un projecte amb la nostra AVV. Ens vam reunir en dues ocasions amb el grup, 3 nois i 3 noies i vam recollir l’esdeveniment en el nostre blog. El passat 31 de maig vam anar a l’acte de presentació del projecte i vam poder felicitar personalment als nois i noies i tutora per la seva feina. Podeu veure un resum en el vídeo que trobareu al final d’aquest post.

Realment, fa molt de goig veure un grup de nois i noies al final de la seva escolaritat obligatòria, interessats per conèixer la seva realitat propera i estarem més satisfets encara si hem posat la llavor perquè aquests ciutadans i ciutadanes esdevinguin veïns i veïnes interessats per la qualitat de vida dels seus barris.

Podeu consultar el seu treball en aquest enllaç. Tal i com ens van demanar els autors i autores del projecte, hem enviat el seu treball als responsables del districte per tal que estiguin al cas de les mancances que han estat recollides.

 

Comments are closed.