Entrades

Teniu problemes amb l’habitatge?

Com ja hem comentat en repetides ocasions, el tema de l’habitatge és un problema molt greu a la nostra i ciutat, i també a tot el país. Per aquest motiu, l’AVVHorta formem part de les més de quinze associacions de veïns i veïnes que juntament amb FAVB estem impulsant diferents accions amb l’objectiu de donar suport i empoderar des de la proximitat dels barris a la gent afectada per les diferents problemàtiques en relació a l’habitatge. En aquest enllaç podeu llegir el manifest

La Comissió de l’Habitatge de la FAVB, amb la que col·laborem, ens assessora i ens ha facilitat diferent material que podeu consultar a la seu de la nostra Associació, c/ La Plana, 10:

Una Guía, amb consells sobre problemes d’habitatge. Allà on llegeiu FAVB, al barri teniu la vostra associació on adreçar-vos.

Un Certificat (en l’enllaç podeu veure’n una mostra) que pot ser facilitador de negociacions del llogater per a la renovació del seu contracte .

Recordeu que el dret a l’habitatge digne i assequible és un dels drets recollit a la Declaració Universal dels Drets Humans i també en el Pacte Internacional de Drets Econòmics, Socials i Culturals, i en la Constitució Espanyola, però no com a dret fonamental. També apareix a la llei pel dret a habitatge de Catalunya que, per primera vegada, reconeix la funció social de l’habitatge.

Comments are closed.