Entrades

17 de març, de nou la lluita de les pensions

La lluita dels jubilats i jubilades continua, la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions i els sindicats han convocat una manifestació el proper dissabte 17 de març en defensa de pensions dignes per reivindicar que les pensions es considerin com a dret constitucional, que s’incloguin als Pressupostos Generals, que ens puguem jubilar als 65 anys , que la jubilació anticipada amb 40 anys o més cotitzats no penalitzi, que els majors de 52 anys recuperin el subsidi, que la pensió mínima sigui de 1.080 euros i que els que ja cobren la jubilació no vegin com aquesta es redueix inexorablement, i per això cal que anualment s’incrementi d’acord amb l’IPC.

La lluita serà llarga, hem vist molt tossuda la dreta al Congreso, no serà fàcil i tampoc ho aconseguirem tot de cop, així que “mans i mànigues”, la protesta multitudinària als carrers, continua i continuarà.

Dues coses més. La primera recomanar-vos la lectura d’aquest article que he trobat molt interessant: “La renta básica ante el 8M y la lucha por las pensiones“. La segona el missatge de la Coordinadora estatal en aquest vídeo:


 

Comments are closed.